Postări

Se afișează postări din octombrie, 2017

City Break in Malaga - 138 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare

Imagine
    Daca iti place sa-ti organizezi o vacanta din timp, intr-o destinatie unde vara ajunge mai repede decat la noi, atunci Malaga e ceea ce cauti. In luna mai vei avea parte de o vreme perfecta pentru a vizita tot ce are mai frumos acest oras, dar si pentru a face plaja. 

O noua ruta cu Wizzair: din Cluj si Bucuresti spre Atena de la 18€ (dus-intors)!

Imagine

Acum un an plecam in Malta. - Cati bani am cheltuit? - Ce locuri sa nu ratezi !?

Imagine
    Exact acum un an pe vremea asta, plecam in Malta, dar nu singur. Mi s-a implinit o dorinta la care ravneam de multa vreme, aceea de a merge impreuna cu parintii mei intr-o vacanta in strainatate, sa fim asa doar noi 3 cu povestile noastre, in spiritul acela de familie, stiti voi.

City Break in Porto - 139 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus

Imagine
    Astazi mi-a atras atentia un zbor foarte ieftin spre Porto cu plecare din Timisoara si nu a ramas decat sa gasesc un hotel la pret foarte bun unde sa stai in cele 3 zile. Mai jos ai toate detaliile.

-Cine sunt ? - Cum mi-am descoperit pasiunea pentru calatorii?

Imagine
    Totul a fost pe graba, o schimbare din site-ul de ponturi si idei de vacante "CustomTrip" in blogul de calatorii si vacante numit "Vacante cu Alex" unde in timp as vrea sa va mai povestesc din experientele mele, trairile mele si totodata fiind locul unde sa va mai dau cate un sfat legat de locurile unde am fost...daaarr am stat si m-am gandit ca eu totusi nu m-am prezentat iar asta este o problema, "Cum sa te intelegi bine cu cineva sau sa creezi o legatura cu acea persoana daca nu o cunosti?"     Cred ca acesta este primul pas in a forma o relatie de prietenie intre mine si voi, cei aproape 600 de oameni ce urmariti aceasta pagina si va multumesc pentru asta. Tin  sa mentionez pentru inceput ca nu am un talent in a scrie, deci textele complexe si pline de expresii care mai de care, nu lei vei gasi aici. Prefer sa fiu sincer si sa spun exact cum si ce simt eu despre chestiile legate de calatorii, de locurile in care merg si de lucruri de viata, f

City Break in Paris - 112 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare

Imagine
    Dupa o vacanta scurta, am revenit cu forte proaspete si sper cu o inspiratie mult mai buna in ceea ce fac. Asadar, astazi iti arat o idee foarte buna, in caz ca Parisul se afla pe lista ta de calatorii. Nu cred ca aceasta destinatie mai are nevoie de vreo descriere, deci trecem direct la informatiile pentru care de fapt ai ajuns aici.