Last Minute in Lisabona cu plecare din Bucuresti!!- 325€/p- zboruri+7 nopti de cazare

              Nu vei gasi la nicio agentie de turism pretul acesta pentru 7 nopti in aceasta perioada!
Astazi , ne vom indrepta atentia spre capitala Portugaliei,Lisabona, deoarece am gasit zboruri directe,la un pret excelent , avand in vedere ca suntem in sezon. Profita din plin !


Lisabona, capitala însoritei Portugalii, este situată în punctul în care estuarul râului Tagus întâlnește Oceanul Atlantic. Ca destinație de călătorie, orașul de pe malul râului este la fel de bogat și variat ca îndelungata istorie a țării. De la ruinele unui castel maur situat pe vârful unuia dintre cele șapte dealuri ale orașului până la o cafenea a cărei terasă se află pe trotuar, lipită de un zid vizigot antic, rămășițe ale coloratului trecut al Lisabonei se găsesc peste tot.


  • Ca de inceput,pentru a-ti  stimula dorinta si a-ti demonstra ca merita orice sacrificiu de a merge in aceasta destinatie ,iti vom arata poze cu unele dintre cele mai apreciate atractii turistice a Lisabonei .

    Turnul Belem

    Castelul Sao Jorge

    Alfama-cartier cu stradute inguste si cladiri colorate

    Palatul Pena - Sintra
    

Perioada 29iunie-6 iulie

Zboruri Bucuresti-Lisabona si retur(143 Euro/p)
(pentru rezervare click pe poza)



Cazare (182 Euro/p)
(pentru rezervare click pe poza)

Alte date disponibile:
1-6 Iulie
1-8 Iulie
  • Pentru a prinde ofertele aratate este de preferat rezervarile sa se faca in cel mai scurt timp.Urmareste mai usor viitoarele postari,dand un like paginii de Facebook CustomTrip  unde te asteptam cu cele mai bune ponturi de vacante la preturi cat mai mici.