City-break in Madrid! - 131 €/p - zboruri + 3 nopti de cazare

              O destinatie cu totul speciala, perfecta pentru un city-break de neuitat!Astazi, ne indreptam atentia spre capitala Spaniei, Madrid!

Madrid este un oras frumos, curat si plin de atractii si obiective turistice. Madrid este capitala Spaniei si isi respecta acest statut, oferind turistilor o paleta larga de muzee si atractii arhitectonice de care acestia se pot bucura pe parcursul unui city-break sau chiar al unui sejur ceva mai lung. Cu piete incantatoare, cladiri impozante si muzee care pot concura cu orice captiala a lumii, Madrid isi asteapta vizitatorii cu bratele deschise. Madrid este un punct de atractie si pentru cei care nu vaneaza neaparat obiective turistice. In cadrul unei vizite aici puteti alege doar sa va destindeti si sa va bucurati de spectacole de flamenco la un restaurant bun, puteti alege sa urmariti o lupta de tauri sau un meci al echipei Real Madrid, al carui stadion, Santiago Bernabeu este deja parte integranta din cultura locala.


Perioada :25-28 Octombrie

(click pe poza pentru rezervare)

Avand in vedere ca sezonul vacantelor a inceput deja, te anuntam ca pe langa ponturile si ideile de vacanta  postate dupa care sa te inspiri, iti putem crea si tie o vacanta personalizata, avand in vedere placerile si nevoile tale adaptate bugetului tau ! Scrie-ne si vom discuta pe pagina CustomTrip toate detaliile! 


Cazare 

Optiunea 1 (56 Euro/p)

Optiunea 2 (60 Euro/p)

  • Pentru a prinde ofertele aratate este de preferat rezervarile sa se faca in cel mai scurt timp.Urmareste mai usor viitoarele postari,dand un like paginii de Facebook CustomTrip  unde te asteptam cu cele mai bune ponturi de vacante la preturi cat mai mici.