Postări

Se afișează postări din iunie, 2017

Last Minute in Lisabona cu plecare din Bucuresti!!- 325€/p- zboruri+7 nopti de cazare

Imagine
              Nu vei gasi la nicio agentie de turism pretul acesta pentru 7 nopti in aceasta perioada! Astazi , ne vom indrepta atentia spre capitala Portugaliei,Lisabona, deoarece am gasit zboruri directe,la un pret excelent , avand in vedere ca suntem in sezon. Profita din plin !

Last Minute in Cipru cu plecare din Cluj!!- 141 €/p -zboruri+4 nopti de cazare

Imagine
Daca nu ai planuri saptamana viitoare si iti doresti o minivacanta la plaja , cred ca ti-am gasit solutia perfecta,statiunea Ayia Napa din Cipru!  Un last minute in plin sezon ce sper sa-ti fie de folos. Merita fara doar si poate !

City-break in Madrid! - 131 €/p - zboruri + 3 nopti de cazare

Imagine
              O destinatie cu totul speciala, perfecta pentru un city-break de neuitat!Astazi, ne indreptam atentia spre capitala Spaniei, Madrid!

Atena - 122€ /p - zboruri + 4 nopti de cazare

Imagine
Pregateste-te pentru o experienta unica! Unul dintre cele mai vechi orase ale Terrei te asteapta cu bratele deschise , la un pret foarte bun ! 

Vacanta in Ibiza - 265€/p - zboruri + 8 nopti de cazare

Imagine
Cum iti suna aceste cuvinte?...distractie, Ibiza, 4 prieteni, 8 zile. Cred ca deja am spus totul si nu ar fi cazul ca ne lungim. Ti-am pregatit o vacanta ,unde ar trebui sa-ti mai convingi 3 prieteni sa vina cu tine, pentru a petrece 8 zile de distractie si plaja.

Promotie de neratat! America Centrala si de Sud - de la 180 €/p cu plecare din Madrid si Amsterdam

Imagine
Aeromexico are in prezent o promotie cu niste super preturi spre destinatii pe care multi probabil le visam . Cred ca este cel mai bun moment sa faci un efort sa-ti  achizitionezi biletele in prima faza  pentru vacanta mult dorita , apoi cazarea pe care te voi ajuta daca vei avea nevoie,  sa o gasesti la cel mai bun pret . DECI GRABESTE-TE !

Zboruri din Europa spre America incepand de la 216€/p dus - intors !

Imagine
               Cateva zboruri spre America la super preturi!

Minivacanta in Malta in plin sezon - 185€/p - zboruri + 4 nopti de cazare

Imagine
Malta, o destinatie in care nu ai cum sa te plictisesti ! Pe cat e de mica, pe atat de multe are de aratat , fiind o destinatie incarcata de istorie si plina de locuri spectaculoase, iti propun cu mare incredere sa nu ratezi o plimbare pana acolo !

Unde sa mergi vara asta!? Cateva destinatii cu preturi accesibile pentru zboruri din Bucuresti, Cluj si Iasi.

Imagine
In caz ca nu te-ai hotarat in vara asta unde sa mergi deoarece dupa cum bine stim, preturile zborurilor cresc in lunile iunie - septembrie, ti-am pregatit cateva destinatii in care preturile sunt acceptabile chiar si pentru sezonul de vara. Sper sa iti fie de folos!