Vacanta in sezon - Thailanda(Bangkok si Phuket) si Malaezia(Kuala Lumpur) -880Euro/p Zboruri+13 nopti la hoteluri de 4*+ transferuri

Am revenit cu o super idee de vacanta pentru tine, in Thailanda si Malaezia ! Sincer nici nu stiu cu ce sa incep, pentru ca ar fi foarte multe de zis despre aceasta vacanta. Pe scurt , vacanta asta are de toate. Momente de relaxare dar si momente in care trebuie sa o iei la talpa prin marile orase incat sa iei contact cat mai bine cu oamenii si viata lor de zi cu zi . Pentru toate acestea ai nevoie sa-ti iei liber de la tot, 2 saptamani ! Nu te speria de numarul rezervarilor pe care trebuie sa le faci, te pot ajuta !





Perioada 9-23 Februarie 2018

Zboruri ( 661Euro/p) 
Pentru a face rezervarile dati click pe imagini

-Zbor Bucuresti -Bangkok si retur ( 9-23 Februarie )

-Zbor Bangkok - Phuket (13 Februarie )

-Zbor Phuket -Kuala Lumpur (20 Februarie)

-Zbor Kuala Lumpur -Bnagkok (23 Februarie)


Cazari (188 Euro/p)
Pentru a face rezervarile dati click pe imagini

-Cazare in Bangkok de 4* (10-13 Februarie)

-Cazare in Phuket de 4*(13-20 Februarie)

-Cazare in Kuala Lumpur de 4*(20-23 Februarie)

FOARTE IMPORTANT! Transferurile dintre aeroporturi si orase le puteti gasi foarte simplu pe siteul Rome2Rio, doar setati locatiile de care aveti nevoie. Eu le-am cautat pentru toate aeroporturile, dus-intors, iar pretul este de aprox. 31 Euro/p .

Total pret pentru o persoana :
661(zboruri)+188(cazari)+31(transferuri)= 880Euro/p 


  • Pentru a prinde ofertele aratate este de preferat rezervarile sa se faca in cel mai scurt timp.Urmareste mai usor viitoarele postari,dand un like paginii de Facebook CustomTrip  unde te asteptam cu cele mai bune ponturi de vacante la preturi cat mai mici,iar pentru mai multe detalii si ajutor pentru vacante personalizate lasa-ne un mesaj pe aceeasi pagina. Asteptam noi provocari!