Vacanta in Maldive -621€/p (Zboruri+10 nopti de cazare cu mic dejun inclus) in plin sezon

Ti-am pregatit o vacanta exotica la un  pret ce rar il vei intalni pentru aceasta destinatie!
Maldive te poarta cu gandul spre paradis, cu plajele fine, cu nisip alb si palmieri leganandu-se molcom sub adierea brizei, cu lagunele turcoaz, cu rezervatiile recifelor de corali lucrate artistic de mana uimitoare a naturii, cu splendidul mozaic de pesti multicolori, cu apusurile spectaculoase, care iti taie respiratia.



Perioada: 2-14 Februarie

Zboruri Bucuresti-Maldive si retur (440Euro/p)
Pentru rezervare dati click pe imagine

Foarte important!!
-Nu este o greseala ! Intr-adevar zborul este spre Colombo(Sri Lanka), dar cu escala in Maldive unde drumul tau se va incheia, fara ultima parte din drum (Maldive-Colombo).
-Multi se intreaba cu siguranta ..de ce am ales varianta asta?  Pai aici este vorba oarecum de un truc prin care poti sa economisesti  destul de multi bani in multe situatii , cum este si cazul de fata .Daca am cauta zboruri din Bucuresti cu oprire in Maldive  in plin sezon(Februarie), nu am gasi zboruri sub 550-600 de euro/p, deci din start au ramas in buzunarul nostru aprox 100-150Euro de persoana.




Cazare: 3-13 Februarie 
Pentru rezervari dati click pe imagini


Pentru cazarea in Maldive vei avea 2 variante, prima fiind inclusa in pretul afisat in titlu.

1-Holiday Lodge Maafushi (181 Euro/p)



2- Crystal Sands Maafushi (304 Euro/p)


Total pret pentru o persoana:

440(zboruri)+181(cazare)= 621 Euro/p



  • Pentru a prinde ofertele aratate este de preferat rezervarile sa se faca in cel mai scurt timp.Urmareste mai usor viitoarele postari,dand un like paginii de Facebook CustomTrip  unde te asteptam cu cele mai bune ponturi de vacante la preturi cat mai mici,iar pentru mai multe detalii si ajutor pentru vacante personalizate lasa-ne un mesaj pe aceeasi pagina. Asteptam noi provocari!