Postări

Se afișează postări din mai, 2017

Vacanta in Maldive -621€/p (Zboruri+10 nopti de cazare cu mic dejun inclus) in plin sezon

Imagine
Ti-am pregatit o vacanta exotica la un  pret ce rar il vei intalni pentru aceasta destinatie! Maldive te poarta cu gandul spre paradis, cu plajele fine, cu nisip alb si palmieri leganandu-se molcom sub adierea brizei, cu lagunele turcoaz, cu rezervatiile recifelor de corali lucrate artistic de mana uimitoare a naturii, cu splendidul mozaic de pesti multicolori, cu apusurile spectaculoase, care iti taie respiratia.

Vacanta in sezon - Thailanda(Bangkok si Phuket) si Malaezia(Kuala Lumpur) -880Euro/p Zboruri+13 nopti la hoteluri de 4*+ transferuri

Imagine
Am revenit cu o super idee de vacanta pentru tine, in Thailanda si Malaezia ! Sincer nici nu stiu cu ce sa incep, pentru ca ar fi foarte multe de zis despre aceasta vacanta. Pe scurt , vacanta asta are de toate. Momente de relaxare dar si momente in care trebuie sa o iei la talpa prin marile orase incat sa iei contact cat mai bine cu oamenii si viata lor de zi cu zi . Pentru toate acestea ai nevoie sa-ti iei liber de la tot,  2 saptamani ! Nu te speria de numarul rezervarilor pe care trebuie sa le faci, te pot ajuta !