Vacanta pe Coasta de Azur(Nisa)- 148€/p (zboruri +7nopti de cazare) din Cluj !

CustomTrip e mereu pe pozitie si ti-a pregatit un Mega Mega Deal pentru o vacanta de o saptamana pe Coasta de Azur,in sezon !Cred ca deja esti foarte curios sa afli detaliile,avand in vedere pretul vacantei, de aceea nu o sa te tin prea mult in suspans .





  • Capitala frumoasei Riviere Franceze,Cote d'Azur, si in egala masura a celor dependenti de soare,mare,istorie, distractie. Nisa nu este doar o destinatie turistica, ci de-a dreptul o escala in "Tara bunului gust si a vacantei perfecte", unde o data ajunsi ne dorim ca timpul sa stea in loc.



Perioada: 2-9 Iunie

Zbor Cluj Napoca-Nisa si retur (48 euro/p)

Avand in vedere ca astazi este reducere de 20% la Blueair,biletele vor fi 48 de euro.Daca ratezi ziua de astazi ,nu-ti fa griji, pretul standard al biletelor va fi 60 de euro.


Cazare in Nisa pentru 7 nopti  (100 euro/p)

Un apartament foarte primitor, pentru 2 persoane.


Informatii suplimentare



Cu astfel de ponturi nu te intalnesti prea des, deci cred ca merita din plin sa ai parte de asa o vacanta,avand in vedere perioada anului si pretul, de care as putea spune ca multi dintre cei pasionati de calatorii si-l permit.



  • Pentru a prinde ofertele aratate este de preferat rezervarile sa se faca in cel mai scurt timp.Urmareste mai usor viitoarele postari,dand un like paginii de Facebook CustomTrip  unde te asteptam cu cele mai bune ponturi de vacante la preturi cat mai mici,iar pentru mai multe detalii si ajutor pentru vacante personalizate lasa-ne un mesaj pe aceeasi pagina.