Vacanta in Maroc-Marrakech -180€ /p (zboruri+7 nopti cu mic dejun inclus)

De aceasta data CustomTrip ti-a pregatit o idee de vacanta pe continentul African. Pentru cei care pasesc pentru  prima data pe acest continent cred ca e un loc  minunat pentru a vizita orasul Marrakech(Maroc).  



Marrakech este locul unde te poti bucura de piete aglomerate,cu tot felul de arome si produse dar si de gradini verzi si linistite, de palate istorice sau de moschei impresionante . 



Zboruri (94 euro/p)

Din Romania nu avem zboruri directe in Marrakech, de aceea la dus va fi o escala in Milano de 3ore jumatate iar la intors o escala in Madrid de 2 ore jumate .







Cazare Marrakech pentru 7 nopti. (89 euro/p)

In aceasta vacanta ti-am gasit o cazare la un Hotel de 4* , in conditii foarte bune si avand o nota foarte mare pe site-uri . Pentru a vedea mai bine hotelul ,dati click pe imagine !

 

Informatii suplimentare


  • Pentru a prinde ofertele aratate este de preferat rezervarile sa se faca in cel mai scurt timp.Urmareste mai usor viitoarele postari,dand un like paginii de Facebook CustomTrip  unde te asteptam cu cele mai bune ponturi de vacante la preturi cat mai mici,iar pentru mai multe detalii si ajutor pentru vacante personalizate lasa-ne un mesaj pe aceeasi pagina.