Postări

Se afișează postări din octombrie, 2016

Vacanta in Thailanda-541€ (Zboruri +7nopti Phuket+2 nopti Bangkok+1 noapte Milano ) la hoteluri de 4*

Imagine
Dupa mult timp am revenit cu o idee de vacanta in Thailanda ! Cred ca foarte multa lume e interesata de o vacanta pentru aceasta destinatie, mai ales daca e la un pret foarte bun . Sper sa fiti multumiti de ceea ce urmeaza mai jos .

Vacanta in Maroc-Marrakech -180€ /p (zboruri+7 nopti cu mic dejun inclus)

Imagine
De aceasta data CustomTrip  ti-a pregatit o idee de vacanta pe continentul African. Pentru cei care pasesc pentru  prima data pe acest continent cred ca e un loc  minunat pentru a vizita orasul Marrakech(Maroc).  

Trei orase,o singura vacanta !(Milano,Madrid,Bruxelles) 144€/p (zboruri+ cazari)

Imagine
CustomTrip  ti-a pregatit ceva nou,pentru primavara anului 2017 ce speram sa-ti placa. Ne-am gandit cum ar fi ca intr-o singura vacanta sa trecem prin mai multe orase.Ce e adevarat,daca nu esti o persoana prea activa,s-ar putea ca aceasta sa nu ti se potriveasca,dar merita sa faci un efort  pentru ca fiecare loc iti ofera ceva nou de vizitat si de admirat.Pentru prima vacanta de acest gen am ale Milano, Madrid si Bruxelles.

Vacanta pe Coasta de Azur(Nisa)- 148€/p (zboruri +7nopti de cazare) din Cluj !

Imagine
CustomTrip  e mereu pe pozitie si ti-a pregatit un Mega Mega Deal pentru o vacanta de o saptamana pe Coasta de Azur ,in sezon !Cred ca deja esti foarte curios sa afli detaliile,avand in vedere pretul vacantei, de aceea nu o sa te tin prea mult in suspans .

Vacanta in Tenerfie-285€ /p (zboruri +7nopti de cazare)

Imagine
CustomTrip  a revenit cu o vacanta numai buna pentru a fugi de frigul de la noi, intr-un loc superb, Tenerife !