Postări

Se afișează postări din februarie, 2018

START! Creez vacante personalizate oriunde in lume!

Imagine
    Imi place atat de mult partea asta cu calatoritul, incat imi doresc ca si tu sa calatoresti cat mai mult si ieftin. Asa ca pe langa ponturile pe care ti le ofer, (poate nu mereu in perioada dorita de tine) sa te ajut si mai mult. CUM? Pai creand o vacanta special pentru tine , dupa cerintele si dorintele tale.

Sarbatoarea ciresilor infloriti din Japonia - 747 €/P - zboruri + 10 nopti de cazare

Imagine
    Sarbatoarea ciresilor infloriti din Japonia devine din ce in ce mai populara, acest eveniment atragand turisti din toate colturile lumii. Cred ca macar o data in viata se merita sa ai o asemenea experienta, de aceea tin sa te ajut cu o idee de vacanta, la un pret super bun.

Vacanta in Turcia (Oludeniz) - 344 €/P - zboruri + 9 nopti de cazare all inclusive

Imagine
    Oludeniz nu este cea mai populara destinatie a Turciei, dar te asigur ca vei avea parte de cele mai bune conditii, plaje superbe si ape turcoaz.

Vacanta in Palma de Mallorca - 335 €/P - zboruri directe + 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus

Imagine
    Trebuie sa profiti de acaesta ocazie foarte rara, pentru zborurile directe catre Palma de Mallorca deoarece rar mi-a fost dat sa vad un asemenea pret in plin sezon catre aceasta destinatie. In cateva zile sigur vor creste mult de tot preturile, deci nu e prea mult timp de stat pe ganduri.

Vacanta in Malta -127 €/P - zboruri + 7 nopti de cazare la 4*

Imagine
    Desi Malta e o tara foarte mica si crezi ca 7 zile vor fi prea multe pentru a petrece timpul acolo, te inseli! In timp de o saptamana petrecuta anul trecut acolo, nu am reusit sa vad tot ce avea de aratat aceasta tara, dar pot sa-ti spun ca merita din plin sa mergi. Mai jos ai toate detaliile pentru o vacanta super ieftina!!

Te ajut ca Booking iti dea 15$ inapoi! Intra sa afli cum!

Imagine
             Vreau sa trec direct la subiect pentru ca asa e cel mai eficient si toata lumea are de castigat. Fii pe faza!     De acum cel mai cunoscut site pentru rezervari Booking.com iti ofera sansa ca tu sa primesti 15$ inapoi la finalul sejurului , banii fiind transferati pe acelasi card de pe care rezervarea s-a efectuat, ceea ce nu strica nimanui.     Ce trebuie sa faci ? E foarte simplu.. Atunci cand esti hotarat/a sa incepi o rezervare, revii pe aceasta postare si dai click pe : REDUCERE BOOKING  . De aici totul tine doar de tine in a-ti gasi cazarea perfecta.     Mult spor la calatorit!

Vacanta in Australia (Sydney) - 964 €/P - zboruri + 9 nopti de cazare in conditii de 4*

Imagine
    De aceasta data, Sydney. Nu stiu cata lume macar se gandeste sa ajunga pana acolo, pentru ca da, e la "capatul lumii" si ar fi foarte foarte scump. Astazi iti demonstrez ca avand informatiile necesare poti sa ajungi acolo  cu putin sub 1000 Euro/P si sa stai in conditii chiar foarte bune de cazare . Deci se poate, dar cu rabdare deoarece drumul e lung.

Vacanta in Israel (Eilat) la Marea Rosie - 80 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare

Imagine
    Aceasta destinatie, Eilat (Israel), nu este prea populara in randul romanilor dar este perfecta pentru iubitorii de soare si mai ales pentru scuba diving. Chiar din luna martie temperaturile maxime pot ajunge la 27-28 de grade in aer , in apa aproximativ 20-21, deci perfect pentru plaja si o baie in Marea Rosie, mai ales la un asemenea pret.