Postări

Se afișează postări din 2018

Vacanta in Dubai - 284 €/P - zboruri + 7 nopti de cazare

Imagine
    Stiu ca toata lumea si-ar dori sa ajunga macar o data in viata in Dubai, asa ca am zis sa iti mai dau un super pont pentru aceasta destinatie chiar in plin sezon. Sper sa iti fie de folos, mai jos avand toate detaliile.

Vacanta in Malta - 93 €/P - zboruri + 4 nopti de cazare

Imagine
    Daca va era dor de cate un pont de vacanta, astazi mi-am gasit timp si am zis ca ar fi momentul sa reluam si partea asta cu preturile bune pentru calatorii. Voi incerca sa postez 4-5 ponturi pe saptamana, iar daca aveti intrebari sau vrei sa va ajut in organizarea unei vacante nu ezitati sa-mi scrieti. Mai jos aveti toate detaliile pentru o vacanta scurta de iarna in Malta, unde temperaturile sunt in jur de 15-18 grade chiar si in Ianuarie.

Bilete de avion de la 58 €/P dus-intors in plin sezon.

Imagine
    Nu prea mai am asa mult timp ca inainte sa caut vacante la preturi foarte bune, dar astazi mi-am propus sa mai scriu cate ceva. Va las cateva preturi bune pentru bilete de avion in plin sezon in cateva destinatii. Sper sa va fie de folos!      Click pe datele de zbor si vei fi redirectionat catre pagina unde tu sa poti cumpara biletele dorite!     Daca te misti destul de repede ai toate sansele sa prinzi aceste preturi, dar ele pot suferi modificari dupa momentul postarii.   Iasi - Tel Aviv       23 - 30 Iulie  - 58 Euro      12 - 19 Inuie - 80 Euro      25  -30 Iulie - 82 Euro      5 - 12 Iunie - 84 Euro      23 - 27 Iulie - 84 Euro      2 - 9 Iunie - 88 Euro   Iasi - Salonic      7 - 11 August - 73 Euro      7- 14 August - 82 Euro      4 - 9 August - 82 Euro      11 - 16 August - 90 Euro      25 - 30 August - 91 Euro   Cluj - Larnaca      5 - 9 Iunie - 95 Euro      9 - 14 Iunie - 103 Euro      7 - 14 Iunie - 112 Euro   Cluj - Malta      11

START! Creez vacante personalizate oriunde in lume!

Imagine
    Imi place atat de mult partea asta cu calatoritul, incat imi doresc ca si tu sa calatoresti cat mai mult si ieftin. Asa ca pe langa ponturile pe care ti le ofer, (poate nu mereu in perioada dorita de tine) sa te ajut si mai mult. CUM? Pai creand o vacanta special pentru tine , dupa cerintele si dorintele tale.

Sarbatoarea ciresilor infloriti din Japonia - 747 €/P - zboruri + 10 nopti de cazare

Imagine
    Sarbatoarea ciresilor infloriti din Japonia devine din ce in ce mai populara, acest eveniment atragand turisti din toate colturile lumii. Cred ca macar o data in viata se merita sa ai o asemenea experienta, de aceea tin sa te ajut cu o idee de vacanta, la un pret super bun.

Vacanta in Turcia (Oludeniz) - 344 €/P - zboruri + 9 nopti de cazare all inclusive

Imagine
    Oludeniz nu este cea mai populara destinatie a Turciei, dar te asigur ca vei avea parte de cele mai bune conditii, plaje superbe si ape turcoaz.

Vacanta in Palma de Mallorca - 335 €/P - zboruri directe + 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus

Imagine
    Trebuie sa profiti de acaesta ocazie foarte rara, pentru zborurile directe catre Palma de Mallorca deoarece rar mi-a fost dat sa vad un asemenea pret in plin sezon catre aceasta destinatie. In cateva zile sigur vor creste mult de tot preturile, deci nu e prea mult timp de stat pe ganduri.

Vacanta in Malta -127 €/P - zboruri + 7 nopti de cazare la 4*

Imagine
    Desi Malta e o tara foarte mica si crezi ca 7 zile vor fi prea multe pentru a petrece timpul acolo, te inseli! In timp de o saptamana petrecuta anul trecut acolo, nu am reusit sa vad tot ce avea de aratat aceasta tara, dar pot sa-ti spun ca merita din plin sa mergi. Mai jos ai toate detaliile pentru o vacanta super ieftina!!

Te ajut ca Booking iti dea 15$ inapoi! Intra sa afli cum!

Imagine
             Vreau sa trec direct la subiect pentru ca asa e cel mai eficient si toata lumea are de castigat. Fii pe faza!     De acum cel mai cunoscut site pentru rezervari Booking.com iti ofera sansa ca tu sa primesti 15$ inapoi la finalul sejurului , banii fiind transferati pe acelasi card de pe care rezervarea s-a efectuat, ceea ce nu strica nimanui.     Ce trebuie sa faci ? E foarte simplu.. Atunci cand esti hotarat/a sa incepi o rezervare, revii pe aceasta postare si dai click pe : REDUCERE BOOKING  . De aici totul tine doar de tine in a-ti gasi cazarea perfecta.     Mult spor la calatorit!

Vacanta in Australia (Sydney) - 964 €/P - zboruri + 9 nopti de cazare in conditii de 4*

Imagine
    De aceasta data, Sydney. Nu stiu cata lume macar se gandeste sa ajunga pana acolo, pentru ca da, e la "capatul lumii" si ar fi foarte foarte scump. Astazi iti demonstrez ca avand informatiile necesare poti sa ajungi acolo  cu putin sub 1000 Euro/P si sa stai in conditii chiar foarte bune de cazare . Deci se poate, dar cu rabdare deoarece drumul e lung.

Vacanta in Israel (Eilat) la Marea Rosie - 80 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare

Imagine
    Aceasta destinatie, Eilat (Israel), nu este prea populara in randul romanilor dar este perfecta pentru iubitorii de soare si mai ales pentru scuba diving. Chiar din luna martie temperaturile maxime pot ajunge la 27-28 de grade in aer , in apa aproximativ 20-21, deci perfect pentru plaja si o baie in Marea Rosie, mai ales la un asemenea pret.

3 zile in Londra - 119 €/P - zboruri + cazare

Imagine
    Avand in vedere ca am avut multe cereri de vacante "personalizate" pentru aceasta destinatie, am zis ca nu ar strica sa va mai dau o idee cum ati putea vizita Londra la un pret foarte bun, in conditii de cazare bune, pentru ca stim cu totii, aici se duc cei mai multi bani. Daca erai hotarat sa ajungi, cred ca e momentul perfect sa faci rezervarile.

Minivacanta de 1 Mai in Cipru (Paphos) - 140 €/P - zboruri + 4 nopti de cazare

Imagine
    Daca vrei sa te diferentiezi de ceilalti, iar 1 Mai sa te prinda in adevaratul sens al cuvantului la soare pe o plaja, aceasta este o idee numai buna.

Vacanta in Mykonos - 295 €/P - zboruri + 6 nopti de cazare

Imagine
    In aceasta vacanta mai ai nevoie de  inca trei prieteni . Nu rata o super ocazie de a vedea una dintre bijuteriile Greciei. Mykonos este recunoscut pentru frumusetea cladirilor albe, a apelor cu steag albastru dar si pentru viata de noapte, petrecerile tinand pana in zori.

City Break in Atena - 83 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare

Imagine
    Astazi ai o idee despre cum ai putea sa vezi Atena timp de 3 zile la un pret excelent. Daca nu ai fost inca, ce mai astepti?

Vacanta in Santorini - 234 €/P - zbor + 7 nopti de cazare

Imagine
    Atunci cand spunem Santorini, ne gandim la una dintre destinatiile de top din lumea intreaga, locul unde te poti bucura de cele mai frumoase peisaje si cele mai frumoase apusuri de soare.     Ti-am conceput o idee de vacanta in cele mai bune conditii, asta insemnand ca ai parte de o vacanta la inceput de sezon, vremea fiind perfecta, zbor cu escala foarte scurta si o cazare cu nota 8, toate acestea la un pret foarte bun.

Zbor last minute din Frankfurt spre Maldive - 200 €/P dus - intors

Imagine
    In ultima vreme apar foarte multe zboruri de tip "last minute" pentru destinatii in care mi-e greu sa cred ca cineva nu ar vrea sa ajunga, mai ales la asemenea preturi, dar nu cu plecare de la noi din tara. Cele mai multe sunt din Dusseldorf, Koln sau Frankfurt, exemplul de astazi.     Am zis ca ar fi totusi bine sa mai postez cate un zbor din acesta, poate te afli prin Germania si iti e destul de usor sa faci pregatirile pe ultima suta.

Carnavalul de la Venetia - 87 €/P - zboruri + cazare 3 nopti

Imagine
    Nu mai este foarte mult si incepe mult asteptatul Carnaval de la Venetia. Anul acesta se va desfasura intre 27 Ianuarie si 13 Februarie. Pentru iubitorii acestui eveniment am zis sa le dau o mana de ajutor cu niste preturi foarte bune. Spor!