Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2017

Vacanta exotica in Punta Cana (Republica Dominicana) - de la 765 €/P - zboruri + 12 nopti de cazare

Imagine
         Nu tare demult intors de prin aceste locuri, am promis ca de voi gasi o oferta buna in Republica Dominicana o voi posta, iar astazi se pare ca am gasit niste preturi bune, si chiar in sezon . Din experienta mea, iti spun sigur ca nu iti vor fi de ajuns 7 zile, de aceea am ales o vacanta de 12 nopti. Mai jos vei avea toate detaliile despre zbor dar si despre cele 2 optiuni de cazare. Sper sa-ti fie de folos!

Vacanta in Ibiza - 195 €/P - zboruri + 5 nopti de cazare

Imagine
    Un pret excelent pentru o destinatie foarte iubita, in care petrecerile sunt la ele acasa, dar si soarele isi face prezenta mult mai repede decat la noi. Sunt sanse mari sa prinzi zile bune de plaja. Unde? In Ibiza! Mai jos ai toate detaliile.

City Break in Malta - 83 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare la 4*

Imagine
    Daca vrei sa transformi cateva zile de iarna in zile de primavara, iti dau exact ceea ce ai nevoie. O idee numai buna si cu bani putini, Malta ! Este o tara mica, dar cu multe de aratat, iar daca ai noroc poti prinde chiar si 20 de grade in Ianuarie.

Targuri de Craciun in Europa cu bani putini !

Imagine
    In scurt timp se va da startul targurilor de Craciun peste tot in lume. Am selectat pentru tine cateva targuri din Europa, in care poti ajunge cu o suma de bani acceptabila. Sper sa-ti fie de folos!

City Break in Roma - 66 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare

Imagine
    O  capitala ce trebuie vizitata de fiecare iubitor de calatorii. Roma are un farmec aparte si cred ca e frumoasa de vizitat oricand, indiferent de anotimp. Ai un pret foarte bun, dar si multe date, incat sa alegi perioada perfecta pentru tine.

Vacanta in Marrakech - 126 €/P - zboruri + 5 nopti de cazare la 4*

Imagine
    Te-ai gandit vreodata ca ai vrea sa ajungi in Maroc dar pretul ti s-a parut mereu prea mare? Am pontul perfect pentru tine, tu nu trebuie decat sa faci rezervarile. Daca e prima data cand pasesti pe continentul african, cred ca locul perfect pentru o noua experienta, este Marrakech. Asa un pret, rar vei intalni, deci te sfatuiesc sa nu stai pe ganduri!

Cu gasca in Rodos! Impresii, sfaturi si cheltuieli.

Imagine
    M-am pricopsit cu o raceala din ultima vacanta, ceea ce ma tine in casa, dar partea buna din toata treaba asta e ca am timp sa scriu despre vacanta din Grecia, fiind si asa destul de tarziu, dar mai bine decat niciodata.