Postări

Se afișează postări din iulie, 2017

Minivacanță în Londra - 125 €/P - zboruri + 4 nopți de cazare

Imagine
Bucură-te de o experiență britanică pentru 4 zile, la un preț foarte bun! Londra este un oraș în care vei avea ce să vezi fără doar și poate, doar să nu lași ploaia să-ți strice planurile, deci pune umbrela in topul lucrurilor de care vei avea nevoie !

Vacanță în Thailanda (Bangkok și Krabi) - 595 €/P - Zboruri + 14 Nopți de cazare

Imagine
      M-am gândit că nu am mai trecut de ceve vreme de continentul nostru cu vreun pont, așa că astăzi căutările m-au dus spre Thailanda și m-am străduit să fie la cel mai bun preț (calitate/preț/timp). O țară ce știm cu toții că are foarte multe de oferit, de la statui impunătoare până la cele mai frumoase plaje din lume.       În orice pont de vacanță pentru Thailanda am inclus si câteva zile în Bangkok, deoarece mi se pare obligatoriu dacă tot ai ajuns până in celălalt capăt de lume să vezi ce are de arătat și acest oraș superb.

Vacanță în Paris - 152 €/P - zboruri + 4 nopți de cazare

Imagine
Nu sunt foarte multe de spus pentru această destinație, trebuie doar să faci rezervările necesare pentru tine și persoana iubită! Vei avea parte de peisaje superbe pentru această perioadă.

10 ponturi de minivacanțe sub 120 €/P - în luna Septembrie

Imagine
Pentru astăzi am zis să pregătesc o postare cu  mai multe idei de vacanță, să fie folositor pentru cât mai multă lume și să aveți de unde alege în funcție de dorințele voastre. Sper să-ți găsești vacanța aici!

Minivacanță în Veneția - 75 €/P - zboruri + 3 nopți de cazare (plecare din Suceava)

Imagine
Astăzi îți propun o destinație mai romantică, așadar Veneția. Un preț numai bun de facut o surpriză unei persoane dragi !

Wizzair- fără taxe la bagajul de mână mare

Imagine
Wizzair a anunţat astăzi că nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, începând cu 29 octombrie 2017. Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor. Pasagerii ce vor călători pe și din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air* vor primi ramburs 120% din prețul plătit, în conturile lor WIZZ.

Vacanță în Tenerife - 280 €/P - zboruri + 7 nopți de cazare

Imagine
Dacă deja te găndești unde să fugi de frigul de la noi măcar pentru o săptămână, am o super idee pentru tine. Îți propun sa-ți petreci 7 zile în Tenerife, unde ai toate posibilitățile din lume să faci tot ce îți dorești și să te lauzi prietenilor ca tu ești la plajă când ei tremură de frig acasă.

Minivacanță în Barcelona - 160€/P - zboruri + 4 nopți de cazare

Imagine
Mulți dintre voi cred ca își doresc să ajungă în Barcelona sau poate mulți ați și fost deja. Sunt de părere că Barcelona este o destinație specială, având ceva de arătat și dacă ajungi a2-a sau a 3-a oară aici. Este un preț foarte bun, iar vremea este placută pentru a putea vizita orașul. Dacă ajungi prima dată, te sfătuiesc să iei Barcelona la pas, uită de autobuz și metrou. O să-mi mulțumești după! Perioada 20 - 24 Noiembrie Zboruri - Timișoara - Barcelona și retur ( 85 Euro/p) Cazare pentru 4 nopți Opțiunea 1 ( 75 Euro/p )  - zonă foarte bună Opțiunea 2 ( 87 Euro/p )  - zonă foarte bună Preț total pentru o personă 85(avion) + 75(cazare) = 160 Euro/p Pentru a prinde ofertele arătate este de preferat rezervările sa se facă în cel mai scurt timp. Urmărește mai uș or viitoarele postări, dând un like paginii de Facebook  CustomTrip   unde te așteptăm cu cele mai bune ponturi de vacanțe la prețuri cat mai mici.

UPDATE! City Break în Roma - 63 €/P - 3 zile + zboruri

Imagine
Pentru cei care au ratat oferta de la Ryanair ieri, am aruncat din nou o privire peste zboruri și nici astăzi nu e de trecut cu vederea!

Vacanță în Creta - 208 €/P - zboruri + 6 nopți de cazare

Imagine
Ți-am pregătit o vacanță în una dintre cele mai iubite locuri ale Greciei, de această dată în Creta.Vremea e minunată în luna septembrie deci nu trebuie să-ți faci griji în acestă privință. Vacanță placută să ai !

Vacanță în Rodos - 174€/P - zboruri + 6 nopți de cazare

Imagine
Având in vedere că nu toată lumea își poate lua concediu in lunile de vară, m-am gândit că sunt printre voi care totuși își doresc un concediu la plajă și să nu treacă anul fără bronz,(sau unii să mai adauge un ultim strat) într-o destinație precum Rodos, la finalul lunii septembrie. Avantajele sunt că atunci serviciile de zbor și cazare încep să se mai ieftinească iar vremea este perfectă, evitând temperaturile de peste 35 de grade. Sper să-ți fie de folos acestă idee de vacanță!

Vacanță în Marrakech (Maroc) - 185 €/P - zboruri + 5 nopți de cazare + mic dejun inclus

Imagine
Pe primul loc în căutările românilor pe Momondo(2016-2017), Marrakech este un oraș ce îți va oferi o experiență unică mai ales dacă e prima dată când vei călca pe continentul African. Dacă îți place să negociezi, aici ai șansa de a-ți folosi cele mai bune tehnici deoarece poți cumpăra unele lucuri la preț de jumate sau chiar mai mic.

Vacanță în Insulele Seychelles - 738€/p - 11 nopți de cazare + zboruri din București !

Imagine
Cred că pentru toată lumea Insulele Seychelles se află în topul destinațiilor pe care am vrea să le bifăm în vacanțele noastre, asa că dând peste o ofertă de zbor foarte bună( vă sfătuiesc să vă grăbiți) ce rar o întâlnesc, am zis ca trebuie să o împărtășesc cu voi. Am să mă repet "vă sfătuiesc să vă grăbiți" , chiar e WOW(la agențiile de turism sub 1300Euro/p nu găsiți pentru 11 nopți). Dacă visai demult să ajungi aici, acum e momentul să faci orice sacrificiu și să faci rezervările. 

Destinații în Europa cu plecare din Cluj-Napoca în Iulie și August - SUB 100 €/P dus-întors

Imagine
M-am gandit că cei care nu au apucat să meargă în vacanță până acum sau cei care ar vrea să se mai plimbe prin Europa în sezonul de vară, le-ar prinde bine aceste informații. Spor la zboruri să aveți !

Minivacanță în Bratislava - 79,5 € - ( zboruri + 4 nopți de cazare )

Imagine
Cum nu am mai postat de ceva vreme pentru ca timpul e foarte încărcat în această perioadă, am zis totuși să vă dau o idee pe scurt, pentru o minivacanță în capitala Slovaciei, deoarece avem zboruri la prețuti foarte bune din Cluj.