Vacanta in Lisabona si Porto(zboruri+7nopti de cazare) -226€/p din Cluj!

Astazi ti-am pregatit o vacanta timp de o saptamana in Portugalia, in doua dintre cele mai frumoase orase chiar si din Europa,Lisabona si Porto! Am propus primele 4 nopti sa le petreci in Lisabona iar apoi 3 nopti in Porto! Daca pe lista ta de calatorii aveai aceste destinatii,cred ca este un pret mai mult decat excelent, de aceea iti sugerez sa te grabesti!





Data:21-28 Martie
Zboruri  -incerc sa ma axez pentru vacante, plecarile sa fie de pe aeroportul din Cluj, de aceea spre aceasta destinatie am facut tot posibilul sa gasesc un drum cat mai scurt cu legaturi bune si cat mai ieftin.Vei avea de facut 3 rezervari pentru zboruri,dar nu te speria,Daca vei avea nevoie de ajutor lasa un mesaj pe pagina noastra de Facebook Custom Trip .

Rezerva zbor dus-intors Cluj-Basel  (33Euro/p)    Rezerva zbor dus-intors Basel-Porto (43Euro/p)

        
                                               

                                                                                                     


















Rezerva zbor dus-intors Porto-Lisabona (20Euro/p)



Cazare




Sau a2-a varianta un pic mai scumpa dar avand micul dejun inclus



Informatii suplimentare


Total
96Euro(zboruri)+130Euro(cazari)=226Euro/p


  • Pentru a prinde ofertele aratate este de preferat rezervarile sa se faca in cel mai scurt timp.Urmareste mai usor viitoarele postari,dand un like paginii de Facebook CustomTrip  unde te astept cu cele mai bune ponturi de vacante la preturi cat mai mici,iar pentru mai multe detalii si ajutor pentru vacante personalizate lasa-ne un mesaj pe aceeasi pagina. Astept noi provocari!