Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2018

3 zile in Londra - 119 €/P - zboruri + cazare

Imagine
    Avand in vedere ca am avut multe cereri de vacante "personalizate" pentru aceasta destinatie, am zis ca nu ar strica sa va mai dau o idee cum ati putea vizita Londra la un pret foarte bun, in conditii de cazare bune, pentru ca stim cu totii, aici se duc cei mai multi bani. Daca erai hotarat sa ajungi, cred ca e momentul perfect sa faci rezervarile.

Minivacanta de 1 Mai in Cipru (Paphos) - 140 €/P - zboruri + 4 nopti de cazare

Imagine
    Daca vrei sa te diferentiezi de ceilalti, iar 1 Mai sa te prinda in adevaratul sens al cuvantului la soare pe o plaja, aceasta este o idee numai buna.

Vacanta in Mykonos - 295 €/P - zboruri + 6 nopti de cazare

Imagine
    In aceasta vacanta mai ai nevoie de  inca trei prieteni . Nu rata o super ocazie de a vedea una dintre bijuteriile Greciei. Mykonos este recunoscut pentru frumusetea cladirilor albe, a apelor cu steag albastru dar si pentru viata de noapte, petrecerile tinand pana in zori.

City Break in Atena - 83 €/P - zboruri + 3 nopti de cazare

Imagine
    Astazi ai o idee despre cum ai putea sa vezi Atena timp de 3 zile la un pret excelent. Daca nu ai fost inca, ce mai astepti?

Vacanta in Santorini - 234 €/P - zbor + 7 nopti de cazare

Imagine
    Atunci cand spunem Santorini, ne gandim la una dintre destinatiile de top din lumea intreaga, locul unde te poti bucura de cele mai frumoase peisaje si cele mai frumoase apusuri de soare.     Ti-am conceput o idee de vacanta in cele mai bune conditii, asta insemnand ca ai parte de o vacanta la inceput de sezon, vremea fiind perfecta, zbor cu escala foarte scurta si o cazare cu nota 8, toate acestea la un pret foarte bun.

Zbor last minute din Frankfurt spre Maldive - 200 €/P dus - intors

Imagine
    In ultima vreme apar foarte multe zboruri de tip "last minute" pentru destinatii in care mi-e greu sa cred ca cineva nu ar vrea sa ajunga, mai ales la asemenea preturi, dar nu cu plecare de la noi din tara. Cele mai multe sunt din Dusseldorf, Koln sau Frankfurt, exemplul de astazi.     Am zis ca ar fi totusi bine sa mai postez cate un zbor din acesta, poate te afli prin Germania si iti e destul de usor sa faci pregatirile pe ultima suta.

Carnavalul de la Venetia - 87 €/P - zboruri + cazare 3 nopti

Imagine
    Nu mai este foarte mult si incepe mult asteptatul Carnaval de la Venetia. Anul acesta se va desfasura intre 27 Ianuarie si 13 Februarie. Pentru iubitorii acestui eveniment am zis sa le dau o mana de ajutor cu niste preturi foarte bune. Spor!