Postări

Se afișează postări din august, 2017

Vacanță în Valencia - 131 €/P - (zboruri + 4 nopți de cazare)

Imagine
    Ți-am pregătit un city-break la un preț foarte bun într-un oraș tare iubit de turiști, de data aceasta în Valencia. Vremea este perfectă pentru a vizita orașul în lung și-n lat sau poți alege să stai la plajă și să faci o baie bună în Marea Mediterană, chiar și la sfârșitul lunii octombrie temperaturile ajung la 24-26 grade la amiază.    Repet, este un preț foarte bun și destul de rar de prins pentru această destinație. Spor la rezervări !

Vacanță în Hawaii - 918 €/P - (zboruri + 11 nopți de cazare)

Imagine
    Un zbor la un preț foarte bun pentru luna mai (2018) din Berlin spre Hawaii mi-a atras atenția și de ce să nu profităm mai ales că probabil acest preț nu va ține foarte mult ?!. Nu rămâne decât să îți iei biletele până în Berlin, iar asta nu va fi o mare problemă deoarece avem zboruri din București , Cluj și Iași la prețuri foarte bune, poți prinde și cu 20 de euro dus- întors.  Perioada: 13 - 24 Mai - 2018 Zbor BERLIN - HONOLULU și RETUR - 445 Euro/P                                                            REZERVĂ ZBOR Cazare pentru 11 nopți - 473 Euro/P                                                                     REZERVĂ CAZARE Preț pentru o persoană: 445(avion) + 473(cazare) = 918 Euro/P Pentru a prinde ofertele arătate este de preferat rezervările sa se facă în cel mai scurt timp. Urmărește mai ușor viitoarele postări, dând un like paginii de Facebook  CustomTrip   unde te aștept cu cele mai bune ponturi de vacanțe la prețuri

Vacanță în Palma de Mallorca - 199 €/P - (zboruri + 7 nopți de cazare)

Imagine
    Un loc în care dacă nu ai fost până acum, merită orice sacrificiu făcut pentru a ajunge aici, iar cei care au fost, sigur își mai doresc măcar o dată să pașească în Palma de Mallorca, mai ales la un asemenea preț. O insulă cu tare multă energie pozitivă, plină de palmieri și plaje la tot pasul care mai de care mai frumoasă.     Ca sfat, inchiriază o bicicletă pentru a vedea Palma și plajele din apropiere, iar dacă vrei să descoperi mai mult, scuterul e cea mai bună soluție. 

City break în Porto - 160 €/P - (zboruri + 3 nopți de cazare)

Imagine
    Dacă ești dornic de o plimbare și încă te gândești oare unde să mergi, vin în ajutorul tău cu un city-break într-un oraș superb, Porto. Trebuie să fii pregătit cu o încălțăminte comodă deoarece pantele uneori interminabile îțî vor testa condiția fizică, dar din când în când te poți opri pe o terasă pentru a savura un "vin de Porto". Nu prea multe opriri totuși!

Vacanță în Catania (Sicilia) - 133 €/P - (zboruri + 5 nopți de cazare cu mic dejun inclus)

Imagine
Aici ai o idee foarte bună pentru o destinație unde ai mai putea merge să vizitezi ceva cu bani puțini și totuși la caldură. Vei avea parte de o vreme numai bună să te poți plimba pe toate străzile orașului Catania. Nu ne lungim, așa că va las să faceți rezervările. Spor!

Vacanță în Tropea - 124 €/P - (zboruri + transfer + 4 nopți de cazare cu mic dejun)

Imagine
După cum te-am obișnuit cu vacanțe la prețuri foarte bune, astăzi îți mai dau o idee minunată de plimbare. Deși e la începutul lunii octombrie, dacă nu ești foate ghinionist să plouă, poți sta liniștit la plajă și să faci o baie. Unde asta?? ...în Italia, mai exact Tropea (Calabria), o zonă foarte iubită de o mulțime de turiști. Ce aș vrea să-ți mai adaug este că la prețul acesta, ai parte de niște condiții excelente de cazare, un hotel de 3* foarte îngrijit, cu o notă foarte bună, aproape de plajă și peste toate astea ai și mic dejun. Nu e de ratat!

Vacanță în Malta - 98 €/P - (zboruri + 3 nopți de cazare)

Imagine
Încă o minivacanță la un preț foarte bun de sub 100 euro/p. De această dată, Malta. O țară atât de mică, dar nici nu îți imaginezi câte are de arătat până nu ajungi acolo. Perioada de vacanță nu ar trebui să te sperie, deoarece dacă ai noroc sa nu plouă poți face liniștit plajă și o baie bună. Anul trecut în 17 octombrie erau 28 de grade, iar apa era perfectă, asta vorbind din propria experiență. 

Vacanță în Roma - 85 €/P - (zboruri + 3 nopți de cazare cu mic dejun)

Imagine
Un oraș foarte iubit și plin de istorie, Roma, în care oriunde arunci privirea ai câte ceva de văzut. Încarcă  bine bateriile telefonului sau aparatului de fotografiat și ia tot orașul la pas. Vacanță faină!

City break în Budapesta - 68 €/P - (zboruri + 3 nopți de cazare cu mic dejun)

Imagine
Ți-am pregătit un city break foarte ieftin, într-una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei, la vecinii noștrii, mai exact în Budapesta. Chiar dacă foarte mulți aleg să mergă cu mașina, pentru acest pont am ales avionul ca mijloc de transport, deoarece ai parte de mai puțină oboseală și nu pierzi timpul pe drum. Spor la rezervări!

Vacanță în Bali - 575 €/P - (zboruri + 9 nopți de cazare ) din București

Imagine
    Insula Bali este un paradis exotic, o insulă tropicală recunoscută pentru vulcanii săi măiestoși (înalți de peste 3000m), culturile de orez spectaculos terasate, dar și pentru tradițiile sale păstrate de milenii. Bali este insula celor 1000 de temple iar modul de viață tradițional a fost dintotdeauna legat de credința religioasă.

Vacanță în Dubrovnik - 238 €/P - zboruri + 5 nopti de cazare

Imagine
     Astăzi căutările ne-au îndreptat spre Dubrovnik. Un loc superb al croației, cu un farmec aparte. Chiar dacă orașul nu este foarte mare, impactul său asupra celor care îl vizitează este uriaș.       Spor la rezervări!

Vacanță în Israel (Eilat) la Marea Roșie - 214 €/P - zboruri + 7 nopți de cazare

Imagine
Wizzair a anunțat o destinație nouă cu plecare din București, începând cu data de 29 octombrie anul acesta, fiind vorba de Eilat(Israel). Acestă destinație are deschidere la Marea Roșie iar asta nu poate decât să ne bucure deoarece mai adăugăm încă o locație pe lista noastră de vacanță în care putem merge la plajă chiar și atunci cănd este iarnă la noi, la un preț foarte accesibil. Am zis să-l inaugurez cu un pont de vacanță ce sper să vă prindă bine!

Vacanta in Turcia (Antalya) - 267 €/P - zboruri + 8 nopti de cazare

Imagine
Turcia, in ciuda faptului ca exista anumite temeri in privinta sigurantei, ramane totusi printre preferintele romanilor cand vine vorba de concediu. Astazi iti voi prezenta o idee de vacanta in Antalya.

Vacanță în Cipru (Ayia Napa) - 211 €/P - zboruri + 7 nopți de cazare

Imagine
Îți propun o super idee de vacanță ce sigur o să-ți placă. Ayia Napa, aflată în apropierea capitalei Larnaca, este un loc foarte apreciat de  mulți turiști deoarece îți oferă cele mai bune plaje cu nisip fin și ape turcoaz, iar când discutăm de viața de noapte....vei avea parte de cele mai tari party-uri. Un sfat prietenesc ar fi să începi cât mai repede să faci rezervările! Mai jos vei avea și câteva recomandări dar și multe zboruri în perioade diferite din mai multe orașe ale țării. Distracție plăcută!                                                                                                    (Nissi beach)

Vacanță în Rhodos - 198 €/P - zboruri + 6 nopți de cazare

Imagine
Cred că pentru noi, românii, Grecia este o a doua casă, iar oamenii din acestă țară sunt atât de ospitalieri încât ne primesc de fiecare dată cu brațele deschise, așa că astăzi ai un pont foarte bun în Rhodos din toate punctele de vedere (preț mic/servicii bune / perioada perfectă). 

Vacanță în Madrid - 105 €/P - zboruri + 3 nopți de cazare

Imagine
O noua idee de vacanță, la un preț foarte rar pentru acestă destinație. Chiar dacă este luna decembrie, nu te speria,  sigur nu vei tremura ca și acasă deoarece temperaturile nu scad mai mult de 0 grade nici în timpul nopții. Merită fără doar și poate să mergi !

Vacanță în Milano - 83 €/P - zboruri + 3 nopți de cazare

Imagine
Profit de oferta celor de la Ryanair și vă propun un city break în capitala modei, Milano. Te anunț că doar astăzi (2.08) este valabil prețul pentru această vacanță, deci ar trebui să fii destul de spontan. Spor la rezervări!

Unde să pleci în zilele libere de sărbătoarea Sfintei Marii ?!

Imagine
Se apropie sărbătoarea Sfintei Marii, iar pentru unii zilele de 14-15 august sunt libere, perfect unite cu weekendul, ar ieși de o vacanță! Țin să te anunț ca mai jos ai cateva idei pentru această perioadă, pe ultima sută... Prețurile pentru această perioadă nu sunt nici pe departe cele mai bune ponturi pe care le-am găsit vreodată, dar dacă îți dorești foarte tare să scapi din mediul tău pentru câteva zile, sunt totuși prețuri...bunicele aș spune. Din Cluj-Napoca Bruxelles - 180 Euro/P Perioada 11 - 14 August Avion - 110 Euro/P  (click pe text pentru rezervare) Cazare - Hotel 3* - 70 Euro/P  Bratislava - 150 Euro/P Perioada 13 - 16 August Avion - 102 Euro/P Cazare - 48 Euro/P Berlin -  163 Euro/P Perioada 13 - 16 Avion - 90 Euro/P Cazare - 73 Euro/P Din Timișoara Veneția - 190 Euro/P Perioada 11 - 14 August Avion - 104 Euro/P Cazare - Hotel 3* - 86 Euro/P Milano - 168 Euro/P  (Un pont foarte bun având