Postări

Se afișează postări din martie, 2017

City-break in Dubai-de la 151€/p (zboruri+ 3 nopti de cazare) in plin sezon cu plecare din Cluj

Imagine
De departe este unul dintre cele mai tari city-break'uri pe care le poti face .Dubai ,la un pret mai bun ca niciodata pentru a trece in lista ta de anul viitor si aceasta destinatie superba.Wizzair a incarcat de curand programul zborurilor de iarna 2017-2018 (adica in plin sezon ) fiind la preturi foarte foarte rare de mici. Nu cred ca va dura foarte mult pana cand preturile vor creste , deci acum e de profitat!

Vacanta in Insulele Canare(Fuerteventura)-282€ /p(avion+7nopti de cazare la hotel de 4*)cu plecare din Budapesta

Imagine
Fuerteventura  este o insulă cu adevărat fermecătoare, poate cea mai frumoasă din tot arhipelagul Canarelor. Sejurul aici vă va da ocazia de a vă împlini toate visele legate de băile în valurile oceanului şi de vacanţa perfectă. Pe insulă veţi găsi cele mai frumoase şi mai plăcute plaje din Canare, mai ales pe peninsula Jandía – regiunea de sud a Fuerteventurei – şi pe coastele de nord-vest, în împrejurimile parcului natural Dunas de Corralejo.  

Vacanta in Dubai- 291€ /p (zboruri+ 7nopti de cazare la hotel de 4*+mic dejun)

Imagine
Ti-am pregatit o vacanta de neuitat, intr-un loc unde superlativele se tin lant din toate punctele de vedere si trebuie sa ajungi macar o data in viata,  Dubai ! Pentru acest pret, la asemenea conditii va sfatuiesc sa va grabiti !