Postări

Se afișează postări din septembrie, 2016

City break in Berlin- 59€/p (zboruri+3 nopti de cazare) din Bucuresti

Imagine
CustomTrip  te surprinde din nou cu un City break la un pret atat de mic incat o sa va mirati o mare parte din voi.Pentru tine am pregatit de aceasta data o mini-vacanta de 3 nopti in Berlin.

Vacanta in Brazilia ( Rio de Janeiro ) la 574 €/p (zboruri+1 noapte Bruxelles +7 nopti Rio) din Bucuresti

Imagine
Cu fara prea multe prezentari, astazi va voi duce in pasi de samba in minunata tara  Brazilia,mai exact Rio de Janeiro ! De mult timp imi doream sa fac un pont de vacanta pentru aceasta destinatie,cautand cele mai bune oferte, dar parca nu eram tocmai multumit. Astazi a venit momentul,si va prezint, cred eu, cel mai bun pont de vacanta de pana acum ,avand in vedere ca un asemnea sejur in aceleasi conditii,la agentiile de turism depaseste cu mult 1000Euro de persoana,asa ca nu e de stat  pe ganduri !!

Vacanta in Portugalia ( Lisabona si Porto) la 232€ /p (zboruri+ 7 nopti de cazare)

Imagine
CustomTrip  ti-a pregatit o vacanta intr-una dintre cele mai iubite destinatii a Europei,Portugalia!

City break in Paris de la 69 €/p (zboruri+3 nopti de cazare) cu plecare din Cluj!

Imagine
CustomTrip   ti-a pregatit in city break in cea mai frumoasa capitala a europei,Paris.

City Break in Bruxelles de la 127€/p (zboruri+transport+3 nopti de cazare)

Imagine
CustomTrip   da startul primului City Break in capitala Belgiei, Bruxelles.Contine peste 80 de muzee iar arhitectura acestui oras este diversa si o puteti remarca de la constructiile medievale de pe Grand Place, pana la cladirile postmoderne ale institutiilor UE.  Belgia este cunoscuta si pentru delicioasa sa bere,asa ca este o idee buna sa vizitati cel putin un muzeu al fabricii de bere pe langa multitudinea de obiective turistice populare.

Vacanta in Cipru (Ayia Napa- 202€ zboruri+transfer +7 nopti de cazare)

Imagine
CustomTrip  ti-a pregatit un MEGA DEAL,pentru o super vacanta in Cipru(Ayia Napa) in cea mai buna perioada din an.De aceasta data m-am gandit la un pont de vacanta si pentru cei  apropiati sau chiar din Iasi,ce au ratat sansa sa mearga la mare sau asteptau pontul perfect. Chiar nu e de ratat aceasta vacanta!!