Postări

Se afișează postări din august, 2016

Vacanta in Egipt de la 274€ (zboruri+7 nopti la hoteluri de 4* sau 5*)

Imagine
CustomTrip  da startul pentru o super idee de vacanta ce nu trebuie ratata,de aceasta data in Sharm El Sheikh -Egipt.

Promotie Ryanair-pana la20%reducere pentru zboruri in toata Europa intre lunile septembrie-noiembrie

Imagine
CstomTrip -promotie Ryanair -pana la20% reducere pentru zboruri intre septembrie-noiembrie

Vacanta in Filipine(Boracay-607€/p) sau El Nido(613€/p) zboruri+9nopti de cazare

Imagine
CustomTrip  -Ideea vacantei de astazi ne poarta tocmai in Filipine,o tara formata din 7100 de insule,fiecare dintre acestea oferind o biodiversitate bogata de paduri tropicale ,recifuri de corali,lanturi muntoase si plaje uimitoare ce-ti taie respiratia, multe aflandu-se in topul celor mai bune din lume.

Vacanta in Valencia la 149€(zboruri+5 nopti de cazare) din Cluj Napoca

Imagine
CustomTrip - Valencia este unul dintre cele mai frumoase orase a spaniei sau chiar a europei.Acest oras iti poate oferi o amintire minunata  de care sa-ti aduce aminte cu foarte mare drag, avand cam tot ce-ti doresti pentru a-ti face vacanta perfecta!

Zboruri ieftine spre Miami din Bruxelles(300€ dus-intors)

Imagine
CustomTrip -Daca va ganditi la o plimbare pana in Miami, e momentul perfect . Jetairfly ne-a pregatit din nou o oferta  foarte buna din Bruxelles, unde pueteti ajunge foarte usor si ieftin.

Vacanta in Dubai la 266€ (zboruri+ 7nopti de cazare)

Imagine
CustomTrip  a pregatit o noua vacanta. De data aceasta ne indreptam atentia spre Dubai,un oras al superlativelor unde trebuie neaparat sa ajungi ! Wizzair ne-a pregatit zboruri foarte bune in luna septembrie, asa ca trebuie sa profitam. Apa are aproximativ 33de grade in aceasta perioada.

Zboruri ieftine catre Punta Cana din Bruxelles(296€ dus-intors)

Imagine
CustomTrip  -Jetairfly nu inceteaza niciodata sa ne surprinda cu oferte foarte bune spre Marea Caraibelor,de aceasta data in Punta Cana.

Vacanta in Mexic(Cancun si Insula Mujeres) de la 689€ (zboruri + 9 nopti de cazare )

Imagine
CustomTrip -Cam cum sa mergi in Cancun !? Un asemenea loc merita adaugat pe lista oricarui calator macar o data in viata .Dupa parerea mea este un loc ce pur si simplu "te lasa fara cuvinte" ,avand o plaja lunga cat vezi cu ochii ,iar despre apa turcoaz...ce sa mai discutam.Dar sa nu ne lungim prea mult si sa va prezint ceea ce de fapt va intereseaza . As avea de adaugat ca acest oras Cancun,spre surprinderea multora zic eu ,e infratit cu orasul Timisoara,asa ca dragi timisoreni ,mergeti la fratii vostri !

Vacanta in Thailanda - de la 670€ (zboruri+12 nopti cazare la hoteluri de 4*)

Imagine
Daca toata lumea isi doreste sa ajunga macar o data in Thailanda, atunci m-am  decis sa inaugurez blogul cu un pont de vacanta in ...Thailanda desigur ! Am sa incerc sa nu ma lungesc foarte mult incat sa devina un pont plictisitor ,asa ca "scurt si la obiect"pentru ca stiu ca drumul e cel mai important .